Nobis jassen: Wat zijn de eigenschappen die deze jas performance gericht maken?

Nobis jassen: Wat zijn de eigenschappen die deze jas performance gericht maken?

| News |

Wat voor bijzondere eigenschappen heeft een Nobis Winterjas eigenlijk? 

In de vorige blog heb ik al een klein beetje verteld over het nieuwe aanbod aan Nobis jassen. Dit bericht was een opwarmertje, vandaag ga ik van een opwarmertje naar de reden waardoor je de hele winter door warm blijft met deze jassen. 

We gaan het vandaag specifiek hebben over de Nobis Shelby jas. Waarom we het over deze jas gaan hebben is omdat ik dit persoonlijk de mooiste vind. Zie hieronder het prachtstuk van onze Nobis collectie. 

Deze Jas is perfect voor koud weer en blijkbaar ook als je je bevind op een boot in New York starend naar de omgeving terwijl iemand een foto van je maakt. 

Wat deze jas bijzonder maakt is dat hij waterdicht, winddicht en dat hij evengoed lekker ademt. Dit komt doordat Nobis zijn jassen produceert met twee membranen. Een membraan noem je ook wel een vlies. Het ene Membraan heet Sympatex en het andere membraan heet Embrace. Wat deze vliesen precies doen is dat de poriën van de jas kleiner zijn dan de de waterdruppel die op je jas valt, hierdoor is de jas dus waterdicht. Tegelijkertijd vormen de membranen een schild tegen de wind. 

Behalve winddichtheid en waterdichtheid moet je jas ook een beetje warm zijn als je onderweg bent voor een paar nieuwe schoenen bij 786FRIDGE ;). De Nobis winterjas verwarmt je lichaam door middel van eenden dons. Dit is niet van zo'n eend waar je oma haar brood dumpt maar van een witte canadese eend. Als de warmte van je lichaam in de jas terrecht komt, is de jas dusdanig goed afgesloten dat de warmte binnen blijft. 

We zijn bijna aan het eind gekomen van deze informatieve lap tekst en ik wil nog een coole eigenschap van de jas met jullie delen. De jas sluit uiteraard met een ritssluting maar hij sluit ook met magneetjes. Waar een normale winterjas met knoopjes sluit kozen de Nobis designers om te kijken naar een andere optie zodat je niet zo loopt te klooien met je jas. Dit is erg handig want het sluit nu eigenlijk vanzelf en als je binnenkomt in een warme koffietent terwijl er buiten meters sneeuw liggen heb je snel je jas uit. 

Klik op deze link voor onze Nobis collectie!  

 

 

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief