786FRIDGE | In the spotlight: Acne Studios

786FRIDGE | In the spotlight: Acne Studios

| News |

We love Acne Studios

Acne Studios staat bekend om haar clean ontwerpen. Dat is ook terug te zien in de nieuwe collectie. T-shirts, denim jackets, jassen, broeken en nog veel meer! Lees verder om een paar van onze favoriete items te zien. Voor alle items van Acne, klik hier.

The Gojina T-shirt

Het 'Gojina' T-shirt heeft een oversized fit, waardoor je outfit een nonchalante look krijgt. Dit T-shirt hebben wij in het mooie lichtroze en zwart. De shirts zijn gemaakt van katoen en hebben op de hoge hals in het wit het logo staan. Dit item is perfect voor iedereen die van een stoere nonchalante look houdt. Dit shirt is leuk om te combineren met een spijkerbroek of zwarte skinny jeans. De Gojina mág gewoon niet ontbreken in jouw Spring/Summer collectie!

The Ferris Face hoodie

Deze hoodie is perfect voor de koudere voorjaarsdagen. Deze hoodie is gemaakt van katoen en houdt je lekker warm. Wij hebben deze topper in het zwart en grijs, which one is your favorite? Op de linkerborst is het bekende logo van Acne Studios te zien. Je kunt deze hoodie dragen als een perfect fit of als oversized. Het is maar net waar je zin in hebt ;). 

The denim jackets

Wij hebben 2 prachtige denim jackets in ons assortiment. Laten we beginnen met de 'Cliff' denim jacket. Dit zwarte spijkerjasje is gemaakt van katoen en is afgezet met zilveren knopen. Het jasje is een kort model. Hierdoor is 'ie perfect voor de zomer. Zo heb je toch een jasje aan op de dagen dat het net niet warm genoeg is om zonder jas te gaan. And now on to the next one, de 'Lamp' denim jacket. Dit stoere jasje heeft een mooie donkere denim kleur en is gemaakt van katoen. Dit jasje is, net zoals de Cliff jacket, een kort model en dus perfect voor de minder warme zomerdagen. Draag dit jasje met een zwarte of witte skinny jeans voor een casual outfit of ga voor een all denim look, doormiddel van een spijkerbroek erbij te dragen.

Acne Studios Gojina shirt

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief