786FRIDGE | It's boot season

786FRIDGE | It's boot season

| News |

OMG, it's boots season!

De slippertjes en intstappertjes verdwijnen weer in de kast en de laarzen mogen hun shine weer pakken! Ga je voor de stoere laarzen of toch voor de wat aparte laarzen?

The boots of Michael Kors

Michael Kors heeft voor dit seizoen een hele vette laars ontworpen. Wij hebben de laars in de kleuren zwart en legergroen. Deze boots zijn een wat hoger model met een vetersysteem. Op de neus heeft deze laars sterretjes, als leuk detail. Ook heeft 'ie een laag hakje, wat het toch wat vrouwelijker maakt. Ideaal voor de stoere vrouw!

De tekst loopt door onder de foto

Michael korsMichael kors

The boots of Kendall & Kylie

Kendall & Kylie staan bekend om hun wisselende stijlen. Ze zijn van alle markten thuis en dat is ook wel terug te zien in de ontwerpen van hun schoenen! Zo hebben ze pumps tot aan sneakers tot aan stoere laarzen. Deze keer zijn hun laarzen aan de beurt om in het zonnetje te worden gezet. Neem bijvoorbeeld de 'Parkboots. Deze laarzen hebben een stoere uitstraling, maar worden weer chique gemaakt door de kleine zilveren studs op de randjes. Voor een wat elegantere maar toch stoere look hebben zij het 'Lance' model ontworpen. Deze laars heeft een hoge hak maar toch een stoer uiterlijk. De perfecte combo! 

De tekst loopt door onder de foto
Kendall & KylieKendall & Kylie


The boots of Isabel Marant

Één ding waar Isabel Marant goed in is, is het ontwerpen van opvallende en stijlvolle items. Zo ook deze gave boots! Laten we beginnen met de glitterlaars. Deze 'Luliana" laars is zilver glitterend en heeft een aparte puntige hak. Een echte eyecatcher dus! Ben je toch meer van de stoere combat boots? No problem, Isabel Marant heeft voor jou ook de ideale boot. De 'Teylon' laars geeft een tough look en heeft 2 riempjes aan de bovenkant. Stoer en fashionable! Met deze laarzen ben je helemaal fall ready!

Isabel MarantIsabel Marant

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief