NEW BRAND INSTORE & ONLINE | CARLO COLUCCI

NEW BRAND INSTORE & ONLINE | CARLO COLUCCI

| News |

NEW BRAND INSTORE & ONLINE | CARLO COLUCCI

By Emi Beverdam

Naast Iceberg is er nog een prachtig nieuw merk binnengekomen, namelijk Carlo Colucci. Dit merk staat bekend om de gebreide pullovers. Volgens Carlo Colucci is elk merk uitwisbaar en eindig zonder zijn geschiedenis. In deze blog lees je over het bestaan van het merk.

Carlo Colucci.

In de extravagante jaren 70 werd Carlo Colucci opgericht. Ook de truien waren extravert. Ze werden namelijk versierd door allerlei kleurencombinaties en ongebruikte verwerkingstechnieken. De gebreide pullovers werden al snel een musthave. Het merk is in de jaren 80 en 90 vooral bekend geworden door de HipHop-scene. De artikelen uit deze jaren zijn zelfs echte collectors items geworden. In 2015 is er een nummer door de Berlijnse rapper Fler gewijd aan Carlo Colucci.

 Carlo Colucci

De gebreide pullovers.

De pullovers zijn van hoge kwaliteit. Carlo Colucci maakt namelijk gebruik van de fijnste garens gecombineerd met frisse kleuren, dit zorgt samen voor de toonaangevende iconische pullovers.

De nieuwe collectie.

Ook de nieuwe collectie mag er wezen. De nieuwste gebreide pullovers bevatten weer een aantal kleurencombinaties waar je zelf niet van zou durven dromen. Ook heeft Fler zijn album die uitkomt in 2019 vernoemd naar Colucci. Hier een kleine greep uit de nieuwe collectie:

 Carlo ColucciCarlo ColucciCarlo Colucci

Je shopt hier de gehele collectie van Carlo Colucci of kom gezellig bij ons langs in de winkel.

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief