786LIFESTYLE | Books, books & books!

786LIFESTYLE | Books, books & books!

| News |

Ohmy, Chanel books, Vogue books & many more

Wist je dat wij ook boeken verkopen? Niet zomaar gewone leesboeken, maar fashionboeken! Boeken zoals van onder andere Chanel, Vogue en Ditmar. In deze blog lichten wij een paar van onze favorites uit. Lees snel verder!

Chanel

Het bekende dikke zwarte boek over Chanel, we hebben 'm allemaal wel eens gezien. Het is al een plaatje opzich om er naar te kijken! We weten dat 'ie supermooi staat op je koffietafeltje, maar de inhoud is even mooi. In dit boek wordt er verteld over Karl Lagerfeld en over zijn ontwerpen. Het is superinteressant om te lezen over zijn leven en hoe hij het prachtmerk Chanel nu leidt. Ook staat dit boek boordevol met prachtige foto's van ontwerpen en modeshows, mooi om open te leggen!

The Vogue books

Het bekende Vogue magazine brengt niet alleen maar tijdschriften uit, maar geeft ook boeken uit over bekende merken in samenwerking met verschillende schrijvers. Zo is bijvoorbeeld het boek over Dolce & Gabana verschenen, over Givenchy en Christian Dior. Deze boeken geven inzicht over deze bekende high fashion merken, superleuk om te lezen! Naast dat ze interessant zijn, zijn ze ook supermooi om op tafel te leggen als decoratie. Hoe meer boeken je uit deze reeks hebt, hoe mooier ;).

Kate Moss

Het boek over Kate Moss kan ook echt niet ontbreken op jouw koffietafel. Dit prachtige boek gaat over het grote supermodel Kate Moss. Hierin lees je over haar leven, zie je haar mooiste foto's en leer je haar eigenlijk een beetje beter kennen. 

Vogue on Christian Dior book

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief