786FRIDGE | Franzel Amsterdam, in gold we trust

786FRIDGE | Franzel Amsterdam, in gold we trust

| News |

In gold we trust. Do you?

Dit vette merk verdient het echt om even in het zonnetje gezet te worden! Wij kunnen geen genoeg krijgen van alle shirts en hoodies. De items van dit populaire merk mogen ook echt niet ontbreken in jouw kledingkast. Wat is jouw favoriet?

The T-shirts

Deze fijne shirts van Franzel Amsterdam A.K.A In Gold We Trust zitten superlekker en zijn ook nog is fashionable! Ze zijn in verschillende kleuren beschikbaar: rood, turqoise, roze, zwart & wit. Kortom, voor iedereen wat! De shirts zijn lekker casual en makkelijk te combineren, ideaal!

The hoodies

De hoodies van Franzel zijn misschien wel de populairste items van het hele merk. Overal zie je jongens en meiden (ja, ze zijn unisex ;) ) in de In Gold We Trust hoodies lopen. Dit verbaast ons zeker niet, want het zijn ook hele gave hoodies! Franzel is niet vies van opvallende kleuren, kijk maar naar de paarse en de rode hoodies. Natuurlijk zijn er ook rustigere kleuren, zoals de donker blauwe, zwarte en de witte.

Dus, heb jij nog niet zo'n vette hoodie of zo'n gaaf T-shirt? Waar wacht je dan nog op! Online verkrijgbaar of bij ons in de winkel in 1811!

                       Franzel Amsterdam

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief