786FRIDGE | We have Furla in store!

786FRIDGE | We have Furla in store!

| News |

They are finally here, the Furla bags!

OMG, de prachtige crossbodies van Furla komen ons assortiment aanvullen! Hier zijn wij superblij mee en jullie ongetwijfeld ook ;). In deze blog vertel ik jullie wat over dit topmerk en laat ik jullie een paar tasjes zien. Lees snel verder!

About Furla

Dit mooie merk is in 2008 opgezet in Italië door Giovanna Furlanetto (vandaar ook de naam Furla ;)). Furla wil met haar designs de mooie cultuur van Italië uiten. Creativiteit speelt ook een grote rol in dit merk. Dit kun je zien aan de vrolijke en drukke designs met bijvoorbeeld bloemenprintjes en aan de verwisselbare flapjes. Het bekendste model van Furla is toch wel de 'Metropolis'. Dit tijdloze tasje is een echte musthave voor elke vrouw. Laten wij net dit prachtige model in de winkel hebben ;). 

The Metropolis bag

De Metropolis crossbody is een iconisch model en gaat voor altijd mee. We hebben superveel kleuren, maten en verschillende leersoorten. Op dit moment hebben wij alle zachtleren tasje online staan. De gladleren crossbodies volgen snel online! Alle tasjes kun je natuurlijk wel bij ons in de winkel komen bewonderen. Voor nu zal ik een paar zachtleren crossbodies uitlichten. Laten we beginnen met de mini Metropolis crossbody in de kleur witDit kleurtje is perfect voor de zomer. Lekker fris en het past bij elke outfit! Snel door naar een ander zomerkleurtje: de gouden mini Metropolis crossbody. Met deze Metropolis zul je zeker opvallen! Dit tasje staat mooi bij een all white outfit in de zomer, zo shine je echt! Liever eentje die bij je all black outfit past? Dan is de zwarte mini Metropolis iets voor jou! Deze kan ook overal bij en staat extra gaaf bij je all black outfit. Maar, nu hoor ik je denken: zijn die mini's wel groot genoeg? Jazeker! Er past precies in wat je nodig hebt: je mobiel, je pinpas, losgeld en je lippenstift. Meer heb je niet nodig, toch? Toch niet groot genoeg? Dan kies je een maatje groter! Bijvoorbeeld deze grotere zwarte Metropolis crossbody. Benieuwd naar alle zachtleren tasjes? Klik dan hier! En voor de hele collectie van Furla nodigen we je graag uit bij ons in de winkel. 

Houd onze webshop in de gaten, want binnenkort staan alle tasjes online!

Furla metropolis black

 

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief