786FRIDGE | Isabel Marant, de Bobby's & the Bekett's

786FRIDGE | Isabel Marant, de Bobby's & the Bekett's

| News |

The famous Bobby & Bekett

Je kent ze vast wel, de mooie wedges van Isabel Marant. Een echte musthave, gedragen door duizenden celebrities en beroemd over de hele wereld. Wij zijn zo verliefd op deze prachtige schoenen dat we ze graag even in het zonnetje zetten!

De Bobby's en Bekett's kunnen werkelijk overal bij. Door de sneaker/hak combinatie zijn ze namelijk geschikt voor elke outfit en gelegenheid! 

De Bobby is de lagere variant van de wedges en staat super cute! Een echte allday everyday schoen. Hij is bij ons verkrijgbaar in de kleuren zwart en taupe, welke is jouw favoriet?

De Bekett is de hogere variant en is een echte eye-catcher. Door de wedge hak kun je er uuuuren op blijven zonder dat je pijn krijgt, dat is toch ideaal?! Hij is bij ons verkrijgbaar in de prachtige taupe kleur. 

Wist je trouwens dat de Bekett's er ook in een snowboots variant zijn? Dit model heet de 'Nowles' en deze boots hebben een voering van schapenvacht waardoor ze heerlijk warm zijn en super zacht lopen! Koop ze nu alvast in voor de winter, want wie wil er nou niet fashionable er bij lopen tijdens de winter?

Dus, heb jij nou nog niet een van deze gave schoenen in je kast staan? Kom dan snel langs in de winkel of stuur een aanvraag via onze website!

De Bobby's: Klik hier voor zwart en hier voor taupe!

De Bekett: Klik hier voor taupe!

De Nowles Snowboot: Klik hier!

isabel marant

isabel marant

isabel marant

isabel marant

isabel marant

isabel marant

isabel marant

isabel marant


Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief