786FRIDGE | Say hello to the Bekett's and the Bobby's!

786FRIDGE | Say hello to the Bekett's and the Bobby's!

| News |

Hello beauties, we missed you!

Daar zijn ze eindelijk weer, onze favoriete wedge sneakers van Isabel Marant! De Bekett's en de Bobby's zijn een echte musthave voor elke vrouw. Deze wedges zijn tijdloos en adembenemend mooi, die kun je toch niet in de winkel laten liggen?

The Bekett

De stoere Bekett wedge sneakers hebben wij deze keer weer in tijdloos zwart. Zwart is de perfecte kleur, het past bij alles! Het model van de sneakers is er ook echt eentje die stoer staat met een skinny jeans, maar ook fancy staat onder een mooie rok. Oneindige keuzes en combinaties dus! 

The Bobby

De Bobby wedges hebben wij in de kleuren zwart en chalk grijs. 2 prachtige kleuren die met elk andere kleur matchen. De Bobby is een wat meer casual model. Ideaal voor een casual look dus! Ze staan superschattig onder een mooi jurkje of op een leuke spijkerbroek. 

Wil jij nou ook zo'n prachtige wedge sneaker van Isabel Marant? Bel dan gerust voor meer informatie naar 072-5114010 of kom gezellig langs bij ons in de winkel! 

Side note: De zwarte Bobby komt binnenkort bij ons in de winkel. De zwarte Bekett en de chalk Bobby zijn wel al verkrijgbaar in de winkel!


Isabel Marant Bekett black

Isabel Marant Bobby chalk

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief