786LIFESTYLE | Handige tips om jouw witte sneakers weer wit te krijgen!

786LIFESTYLE | Handige tips om jouw witte sneakers weer wit te krijgen!

| News |

Keep your white sneakers clean

We hebben bijna allemaal wel een paar witte sneakers in ons bezit. Dat is ook niet zo gek, want witte sneakes zijn tijdloos, fashionable en supermakkelijk om te combineren! Maar we kennen ook allemaal wel de struggle met witte sneakers... Ze zijn zo besmettelijk als wat! Witte schoenen aantrekken naar een feestje is dan niet om aan te raden. Ook het weer hoeft maar even tegen te zitten en je mooie witte sneakers zijn vies. Gelukkig bestaan er allerlei trucjes om jouw sneakertjes weer stralend wit te maken.

Use some shampoo

Ja echt, shampoo is een van de effectiefste manieren om vlekken uit je (witte) schoenen te krijgen. Gebruik een milde shampoo, babyshampoo is een aanrader! 

Use a Melamine sponge

Ook wel bekend als de wonderspons. Je hoeft deze spons alleen maar een beetje nat te maken en daarna over de vlek te wrijven, daarna zie je dat de vlekken supersnel verdwijnen! Dit komt doordat de structuur van een melamine spons zó dicht  en heel anders dan normale sponzen is. Trouwens, dit werkt niet alleen op schoenen maar ook op elk ander materiaal! 

Use the washing machine

Best veel sneakers kun je gemakkelijk in de was doen zodat ze in één keer helemaal schoon worden. Doe ze wel even in een kussensloop of iets dergelijks zodat de schoenen niet beschadigen. Zo kun je ook de veters gewoon in de schoenen laten zitten. Check van te voren wel even of jouw schoenen in de wasmachine kunnen. Schoenen van wol (zoals UGG's) kun je beter niet in de wasmachine wassen!

                  ETQ

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief