786FRIDGE | Maison Margiela, the fragrances

786FRIDGE | Maison Margiela, the fragrances

| News |

Perfumes you cannot miss

Maison Margiela staat niet alleen bekend om zijn prachtige kleding designs, maar ook om zijn heerlijke parfums. De collectie genaamd 'The Replica' bestaat uit meerdere delen, namelijk Replica eau de parfum, Replica eau de toilette, Replica Filters en Untitled. Bij ons in de winkel vind je de 'Replica' eau de toilette en de 'Replica' eau de parfum.

Replica eau de parfum

Deze parfums zijn de wat sterkere parfums, maar ruiken fantastisch! Neem bijvoorbeeld 'Dancing on the moon'. Deze parfum heeft een basis van Grijze amber, Vanille, Musk en als toevoegingen Maanbloem en Jasmijn. Deze combinatie maakt het tot een heerlijke bloemig geurtje, eentje die perfect is voor elke dag! Ondanks de bloemige geur, is dit luchtje unisex.

Replica eau de toilette

Dit zijn de wat lichtere parfums, maar je blijft ze toch erg goed ruiken door de dag heen! De meest populaire parfum van deze lijn is de 'Flower Market', een parfum die een prachtige bloemenmarkt in je oproept. De perfecte combinatie van verse bloemen, natte blaadjes, Fresia bloem, rozenblaadjes, Sambacjasmijn en tuberoos maakt dit luchtje tot een geursensatie.  

Klik hier voor alle parfums die wij in de winkel hebben van dit mooie merk!

Mason Martin Margiela fragrances

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief