786FRIDGE | New brand alert: Neuw!

786FRIDGE | New brand alert: Neuw!

| News |

Every woman needs a good pair of jeans

Skinny jeans, mom jeans, straight cuts en ga zo maar door. Dit nieuwe merk heeft het allemaal! In deze blog vertel ik je wat over dit merk en laat ik je een paar van de jeans zien die wij hebben!

About Neuw

Neuw is een jeans merk dat in 2009 is opgericht in Brussel. Van origine heette dit merk Nieuwlandstraat, vernoemd naar de straat in Brussel waar het allemaal begon. Maar de oprichters vonden dit te lang en zo werd het Neuw. De jeans die zij ontwerpen zijn gebaseerd op vintage broeken. Hun merk heeft dan ook een vintage feel en dat uiten zij doormiddel van hun prachtige broeken. 

The jeans

Om je een beetje een indruk te geven van dit fantastische merk, laat ik je een paar van onze favorieten zien. Laten we beginnen met de 'Marilynn' skinny jeans. Deze prachtige zwarte skinny is highwaisted en heeft twee stoere gaten bij de knieën. Door deze gaten krijgt de broek een biker-achtige look. Trek er een leather jacket bij aan en jouw biker look is helemaal compleet! En dan een andere favoriet: de 'Smith' skinny jeans. Deze mooie skinny heeft een donkere denim kleur en opvallende pijpen. Uit de pijpen zijn namelijk een soort van 'hapje' genomen. Dit broekje komt tot boven de enkel en is daarmee een lekker zomers broekje!

Benieuwd naar alle mooie jeans van Neuw? Klik dan hier!

Neuw jeans lola

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief