786FRIDGE | Neuw Denim jeans for him

786FRIDGE | Neuw Denim jeans for him

| News |

Jeans make the man

Skinny jeans, slim fit & many more. Dit nieuwe merk heeft het allemaal! In deze blog vertel ik je wat over dit merk en laat ik je een paar van de jeans zien die wij hebben!

About Neuw

Neuw is een jeans merk dat in 2009 is opgericht in Brussel. Van origine heette dit merk Nieuwlandstraat, vernoemd naar de straat in Brussel waar het allemaal begon. Maar de oprichters vonden dit te lang en zo werd het Neuw. De jeans die zij ontwerpen zijn gebaseerd op vintage broeken. Hun merk heeft dan ook een vintage feel en dat uiten zij doormiddel van hun prachtige broeken. 

The jeans

Laten we beginnen met de 'Iggy' skinny jeans. Deze mooie broek heeft een wat strakkere fit, maar is toch ook wat los. Als je het mij vraagt is dat de perfecte combinatie :). De broek heeft een mooie donkere denim kleur en bij het knie-gedeelte een wat lichtere kleur. De pijpen sluiten mooi aan op de enkel. Dan door naar de 'Lou' slim fit jeans. Deze mooie zwarte broek heeft een slim fit en zit wat losser. De pijpen vallen ook wat losser. Door deze fit zit 'ie superlekker! Ook straalt deze broek een nonchalante look uit. Superleuk voor een casual look!

Benieuwd naar alle Neuw jeans? Klik dan hier!

Neuw denim jeans

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief