786FRIDGE | New collection Neil Barrett

786FRIDGE | New collection Neil Barrett

| News |

Have you seen the new items?

Het sportieve maar toch casual merk Neill Barret is terug met fantastische nieuwe T-shirts en stoere jeans. We zijn gewend van dit merk dat ze meer laidback zijn met hun designs. Dat zien we nu ook terug, maar er zijn ook een paar items bij die wat opvallender zijn! Kijk je mee naar de nieuwe collectie?

The T-shirts & sweaters

De bekende bliksemschicht mag natuurlijk niet ontbreken op de T-shirts. Dat vond Neil Barrett ook en daarom zien wij op een aantal T-shirts dit icoontje terug. Dit T-shirt hebben wij in de winkel in de kleuren wit en en zwart-wit gestreept. Met deze shirts ben je een ware eyecatcher. Toch liever iets meer laidback? Geen probleem! Neil Barrett heeft ook mooie basic T-shirts in de collectie. Voor welke ga jij? Ga je voor de zwarte met op de rug de bekende bliksemschichtjes of toch voor de zwarte met op de voorkant in het klein het woord 'baerit'? Trek een leuke zwarte jeans er bij aan en je casual outfit is klaar! Toe aan iets warmers? Ga dan voor het zwarte sweatshirt met de stoere rode lightningbold op de arm!

The jeans

In deze collectie zijn de jeans natuurlijk ook aanwezig. Onderandere hebben wij in de winkel: een zwarte jeans en een zwarte biker jeans. De stoere broeken staan leuk met een basic shirt of juist met een opvallender shirtje. De biker broek valt op door het patroon op de bovenbenen. Zo'n broek moét je hebben!

Benieuwd naar alle nieuwe items? Klik dan hier!

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief