786FRIDGE | In the spotlight: New Balance

786FRIDGE | In the spotlight: New Balance

| News |

Can't get enough of New Balance

New Balance Spring/Summer, een collectie vol met mooie sneakers en mooie kleuren! Roze, beige, zwart, groen, grijs en zelfs multicolor! In deze blog laten wij jou een paar van onze favorieten zien. Voor alle New Balance sneakes, klik hier!

The 996 in pink

Een roze sneakertje mag echt niet ontbreken in jouw lente/zomer collectie. Dit fijne schoentje is gemaakt van supermooi suede en heeft een comfortabele pasvorm. Door het frisse roze kleurtje is 'ie ideaal voor de lente en de zomer! Trek er een witte skinny jeans bij aan en een luchtig blousje and done!

The 996 in light sand

Net als de roze variant is deze zandkleurige New Balance sneaker gemaakt van mooi suede. Doordat de schoen zich naar je voet vormt, is 'ie superfijn om te dragen. Door het lichtzanderige kleurtje past hij overal bij en is deze sneaker ook ideaal voor de zomertijd. Alles staat er leuk bij, een short, een skinny jeans, een rokje, noem het maar op!

The 574 Sport in green

Deze sneaker is iets anders dan de classics, zoals de 996. Dit model is een high top model en heeft een stoerdere vibe. De donkergroene kleur werkt ook mee aan deze vibe! Door de aparte zool heeft deze sneaker een sportieve uitstraling. De binnenzool is gemaakt van een foam kussentje. Zo voelt het alsof je op wolken loopt! Deze sportieve schoen moét je gewoon hebben.

The 997 Desert heat in multicolor

Deze '997 Desert heat' is een echte eyecather. Door de meerdere kleuren die er in verwerkt zijn, zal 'ie nooit vervelen. Het mooie suede wat we van New Balance gewend zijn, is bij deze schoen natuurlijk ook gebruikt. Op de achterkant van de schoen is een slangenpatroon te zien, een leuke touch! Wij zijn helemaal weg van deze bijzondere schoen, jij ook?

New Balance 574 sport

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief