786FRIDGE | A new brand in store, SVNTY

786FRIDGE | A new brand in store, SVNTY

| News |

Have you heard about this brand SVNTY?

Een nieuw merk komt ons assortiment versterken! De geweldige sneakers en laarsjes van SVNTY liggen vanaf nu bij ons in de winkel.

About the brand

SVNTY is een merk dat is opgericht in 2013 in Antwerpen, België. Hun insteek in de modeindustrie ligt wat anders dan andere merken, of zoals zij zelf zeggen: we want to stop making sense! De items die zij ontwerpen zijn easy-to-wear en creëren een moeiteloze look, met een touch of attitude! SVNTY ontwerpt hun kleding zo, dat je op elk moment van de dag en voor welke gelegenheid dan ook de perfecte outfit aan hebt. 

The sneakers

De sneakers van SVNTY zijn niet de doorsnee modellen. Dit merk houdt ervan om op te vallen met bijzondere sneaker modellen. Een mooi voorbeeld hiervan is de Button Flatform sneaker. Deze schoen heeft een 'creeper' zool, een hogere zool. Dit opvallende schoentje hebben wij in wit (Nappa leer) en taupe (Suede). Perfect voor de vrouw die wel van anders houdt! 

SVNTY heeft ook sportieve sneakertjes in haar collectie. Kijk maar naar deze Flex Embro sneaker. Door de flexibele pasvorm zit deze schoen als gegoten! Uitgebracht in de kleuren wit en taupe, top kleuren als je het ons vraagt! De sneakers zijn afgezet met opvallende ingeborduurde strikjes, een leuke toevoeging!

The boots

De laarsjes van SVNTY zijn echte eyecatchers. Laten we beginnen bij de Embro boots. Deze laarsjes hebben door het gebruik van suede en de opgeborduurde strikjes een lieve en zachte uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zand en zwart. De combinatie hoge en open schacht vallen ze echt op! 

De Stars boot is een wat subtieler laarsje. De schacht komt tot de enkel, waardoor ie leuk staat onder bijvoorbeeld een mooie jeans. Dit laarsje hebben wij in een mooie grijs/beige kleur, superleuk voor het voorjaar, maar ook voor nu! De gouden sterretjes die het enkellaarsje heeft, zijn een leuke toevoeging. Net even die extra sparkle! 

svnty bootsvnty sneaker

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief