786FRIDGE | New collection Frenken

786FRIDGE | New collection Frenken

| News |

the new collection is here

De nieuwe Spring/Summer collectie van Frenken ligt eindelijk bij ons in de winkel. Deze ontwerpen van deze collecties zijn precies zoals we gewend zijn van Frenken. De mooie stoffen en de opvallende kleuren zijn weer aanwezig! In deze blog laat ik je een aantal nieuwe items zien.

The Double blouse

Het model van deze 'Double' blouse komt ons bekend voor. Frenken houdt van loose fittings en dat zien we ook weer terug in deze mooie blouse. Dit item hebben wij in 2 kleuren: lichtblauw en lichtrozePerfect voor de zomer, zeggen wij! De blouse heeft een zeer oversized fit en is gemaakt van fijn katoen. Door de oversized fit is 'ie ideaal voor een nonchalante outfit. Wil je er meer een classy outfit van maken? Combineer 'm met een mooie pantalon en stop de voorkant van de blouse wat in de broek. Zo heb je een classy look met een vleugje nonchalant ;). 

The Fly coat

Deze prachtige lange 'Fly' coat heeft een mooie donkerblauwe kleur. De jas heeft een trenchcoat model en is 100% gemaakt van de mooie stof Viscose. De jas heeft een glimmende finish, wat de jas een classy en luxe uitstraling geeft. De sluiting heeft een knoopjessysteem, maar je kunt er ook voor kiezen om 'm alleen vast te binden met de stoffen riem die aan de jas zit. Zo heb je een nonchalantere look! 

Ben je benieuwd naar alle mooie nieuwe items van Frenken? Klik dan hier

Frenken Double blouse

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief