786FRIDGE | Welcome back Kendall + Kylie!

786FRIDGE | Welcome back Kendall + Kylie!

| News |

We love sandals and especially Kendall & Kylie’s!

Kendall & Kylie staan bekend om hun prachtige sandalen ontwerpen. Dat zien we ook weer terug in de collectie van deze Spring/Summer. De classy high heeled sandals zijn echte musthaves voor elke vrouw. Let’s dive in!

 

The Emilee open heel sandals

Dit classy model is een echte eyecatcher! Dit hakje hebben wij in 3 geweldige kleuren: zwart, wit en magenta.  Het opvallende aan dit schoentje is de hak. De hak loopt smal af in een punt en heeft een aardige hoogte, namelijk 10 cm. De buitenkant van het schoentje is gemaakt van veloursleer, het geeft dus een suède/velvet finish, so fancy! De voering en binnenzool zijn gemaakt van leer, hierdoor vormt het schoentje uiteindelijk naar jouw voet. Dit hakje is perfect geschikt voor formele gelegenheden, zoals een gala. Dan is de Emilee in het zwart een goede match! Heb je een feestje? Dan is de Emilee in de kleur magenta een topkeuze! En de witte Emilee kan werkelijk gedragen worden tijdens elke gelegenheid. Kortom, dit sandaaltje is een topper!

 

The Giselle open heel sandal

Dit sandaaltje kennen we nog van de vorige collectie. Wij zijn helemaal weg van de Giselle sandal en we zijn daarom ook meer dan blij dat we ‘m weer hebben! Vorige keer hadden wij dit schoentje in de effen leren variant. Deze keer hebben wij de Giselle in het zwart met een suède finish, OMG! Door de suede finish oogt dit hakje supeclassy. De hak is, net zoals de Emilee sandal, 10 cm hoog. Maar, doordat de hak breed is, loopt het een stuk makkelijker en comfortabeler. Door het bandje over de voorkant van de voet en de band om de enkel staat ‘ie supersexy. Ideaal voor feestjes, gala’s of gewoon een ordinary day ;). Dus, zien we jou snel in de winkel om deze beauty te shoppen?

Kendall + Kylie Emilee heels

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief