786FRIDGE | New drop of Filling Pieces

786FRIDGE | New drop of Filling Pieces

| News |

New colours, new models & new materials

De nieuwe collectie van Filling Pieces ligt in de winkel en we are in love! In deze drop zijn niet alleen de bekende modellen, maar ook een nieuw model: de Denver tracking cosmo desert sneaker. Een hele mond vol, maar een supersportief schoentje! Er zitten echte winterse kleuren tussen, maar ook een aantal frisse lichte kleuren. Keuze genoeg dus ;).

The Low leather mondo ripple nardo sneaker

Dit bekende model is een echte klassieker. Dit modelletje hebben we in 3 topkleuren binnen gekregen: zwart, roze en groen. De sneaker heeft een suede finish, wat een mooie touch geeft aan dit klassieke model. Heb jij al zo'n musthave paar in je kast? Nee? Waar wacht je dan nog op! Scoor een paar voor ze uitverkocht zijn ;)

The Denver tracking cosmo desert sneaker

Dit model hebben we nog niet eerder gezien. Deze sneaker is ideaal voor iedereen die van een sportieve look houdt. Wij hebben deze runner in de kleuren zwart en witechte everyday kleuren! Dus, ben jij de sporty type? Dan mag dit sneakertje jou niet ontgaan!

The Low top ripple sneaker

Dit hoge model is ideaal voor de wintertijden. Deze bekende sneakers hebben wij in 2 verschillende uitvoeringen. De low top ripple basic in het wit en de low top ripple tonal in het zwart. De zwarte 'tonal' sneaker heeft een matte finish en de 'basic' heeft de bekende nubuck finish.

The Low top plain lane sneaker

Ook dit model is een bekende van Filling Pieces. This one never goes out of style. Wij hebben 'm in de kleuren grijs en lichtblauw, lekkere frisse kleuren! Deze kleuren zijn top voor het voorjaar, maar natuurlijk ook voor de wintertijd.

 

Filling Pieces low top

 

 

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief