786FRIDGE | New Season, new Givenchy bags

786FRIDGE | New Season, new Givenchy bags

| News |

You have to see these stunning bags

Er is een nieuw seizoen aangebroken. Dat betekent: een nieuwe collectie! Givenchy kon natuurlijk ook niet achter blijven. Ik laat jou daarom de nieuwe collectie zien.

The bags

De klassieke modellen van Givenchy kennen we allemaal natuurlijk wel. De Pandora Mini, de Nightingale en de Antigona. Die zijn er dit seizoen uiteraard bij, maar dan wel in een nieuw jasje. Ook hebben wij een nieuw model in onze collectie opgenomen, de Infinity.

The Nightingale

Deze prachtige handtas (die overigens ook als schoudertas gedragen kan worden) is terug in twee verschillende uitvoeringen. De ene uitvoering is zwart met zilveren plusjes op de tas gestickt. Dit geeft de tas een leuke opvallende touch. De andere uitvoering is ook zwart, maar heeft aan de onderkant een mooi ribbelpatroon. 

De tekst loopt door onder de foto

Givenchy NightingaleGivenchy Nightingale

The Pandora Mini & The Pandora Box Mini

De Pandora is een ware 'it bag'. Deze crossbody is perfect voor alledaags gebruik. De twee schoudertassen zien er, ondanks de bijna zelfde naam, toch verschillend uit. Zo is de Pandora Mini een wat grotere en bredere crossbody bag. Wij hebben deze Pandora in een zwarte uitvoering met de zilveren plusjes erop gestikt. Combineer deze tas met een leren jasje en een paar stoere boots en klaar is je outfit! De Pandora Box Mini is een wat kleinere en compacter model. Ideaal voor een laidback outfit. 

De tekst loopt door onder de foto

Givenchy PandoraGivenchy Pandora

The Antigona

De Antigona is misschien wel het meest bekende model van Givenchy. Maar de Antigona die wij nu in onze collectie hebben, die heb je vast nog niet vaak gezien. Het model is namelijk omgetoverd tot een shopper! Doordat het logo in grote rode letters op de tas is gestickt, heeft de tas een stoere look. Doordat de tas zo ruim is, past er enorm veel in en kan jij al je nodige spulletjes gemakkelijk meenemen!

De tekst gaat verder onder de foto

                                           Givenchy Antigona

The Infinity

De Infinity bag is een tas die wij nog niet eerder in onze collectie hebben gehad. Deze modern ogende tas kan zowel als schouder- als handtas worden gebruikt. De mooie zwartglanzende tas heeft een classy uitstraling, wat goed gepaard gaat met een klassieke all black outfit.

                                                    Givenchy Infinity

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief