786FRIDGE | Have you heard about the Weejuns?

786FRIDGE | Have you heard about the Weejuns?

| News |

We are in love with Weejuns. And you?

Toen we de nieuwe collectie van Weejuns binnen kregen, wilde ik meteen bloggen over deze top schoentjes. We kennen namelijk allemaal het instap model wel, maar ik wilde me wat meer verdiepen in dit merk.

Zo kwam ik er achter dat het merk al bestaat sinds 1876. De eerste schoen werd ontworpen en gemaakt door George H. Bass in Wilton, Maine, Amerika. Deze schoen was oorspronkelijk bedoelt voor boeren die op het land werkten. In 1906 werd de eerste wat lichtere loafer schoen gemaakt. Vanaf toen begon iedereen het merk te dragen. Door de jaren heen werden er steeds meer modellen op de markt gebracht en begonnen zelfs Celebrities ze te dragen. Zoals Michael Jackson, hij droeg de zwarte Penny Loafers in zijn video clip Thriller.

Na al die jaren worden Weejuns nog steeds gedragen. De loafers maken op dit moment echt een comeback, ze verschijnen nu in nog meer modellen en kleuren! 


In deze nieuwe collectie zijn de classics natuurlijk aanwezig, maar ook nieuwe zomerse kleurtjes zoals roze en geel! Het leuke aan deze schoenen is dat je ze makkelijk met van alles kunt combineren. Wil jij nou ook zo'n leuk paar Weejuns hebben? Klik dan hier om ze bij ons te bestellen of kom langs in de winkel!

Doe hier onder een beetje inspiratie op over hoe jij je Weejuns kunt dragen ;)

weejuns

weejuns

weejuns

weejuns

weejuns

weejuns

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief