786FRIDGE | Look at all these new Mason Garments sneakers!

786FRIDGE | Look at all these new Mason Garments sneakers!

| News |

There are so many new Mason Garments models!

Wij zijn helemaal verliefd op dit prachtige schoenenmerk en al helemaal op de nieuwe Spring/Summer collectie! Deze collectie zit vol met klassieke modellen, maar ook nieuwe modellen! Let’s take a look!

 

The Milano

Dit nieuwe model heeft wat weg van het Barzilla model, maar heeft een andere zool. Je kan het Milano model ook wel de softere variant van de Barzilla noemen. De Milano hebben wij in 2 kleuren, grijs/blauw en wit. De witte Milano is gemaakt van het mooie leer wat we gewend zijn van Mason Garments. Door de frisse kleur is ie perfect voor het voorjaar en de zomertijd. Wit is wel een besmettelijke kleur, maar daarvoor hebben wij een blog geschreven ;) (zie blog ‘hoe krijg je je witte schoenen weer wit’). Mason Garments is ook uitgekomen met een nieuwe kleur, namelijk de prachtige grijsblauwe kleur. De Milano sneaker in deze kleur heeft ook een andere finish dan de witte variant, namelijk suède. Suede en de grijsblauwe kleur is een perfecte combinatie. Net als de witte variant, is de grijsblauwe Milano supergeschikt voor het voorjaar en de zomer. De kleur zie je ook niet vaak, dat maakt het nog specialer!

 

The Tia Low

Terug van weg geweest, de Tia Low! Dit model is een echte klassieker. De Tia hebben wij in het lichtgrijs en in het zwart en is gemaakt van mooi suede. Dit basismodel mag eigenlijk niet ontbreken in jouw schoenencollectie. De Tia kan letterlijk overal bij. Ze kunnen onder een jeans, een rokje en een jurkje, alles staat leuk! Het leuke aan dit schoentje is, is dat ‘ie een beetje een skatershoe fit heeft. Hierdoor is het voetbed wat breder een geeft een na de loop van tijd een nonchalante look. Ben je daar niet zo van? Geen probleem! Veter de schoen iets strakker aan en je hebt een perfect fit. Maar, we hebben niet alleen de basic Tia Low, maar ook een Tia Low met een andere zool. Deze zool zie je onderandere ook terug bij het Barzilla model. Door deze zool oogt de schoen net wat stoerder. Deze hebben wij in het wit leer. Dus, heb jij nog geen Tia Low in je kast staan? Waar wacht je dan nog op?!

 

The Torino

Dit is ook een model die we nog niet eerder hebben gezien, de Torino. Dit gave schoentje is gemaakt van wit leer en aan de bovenkant heeft een krokodillenprintje. De hele schoen is wit, behalve het rode lipje en de 2 gouden knopjes bij de veters. Een echt zomerschoentje dus! Door het krokoprintje krijgt de sneaker ook een exotische vibe, we love it! Online is alleen nog de witte variant te koop, maar in de winkel is er ook een roze variant beschikbaar! Deze roze schoen zal je ook snel terugzien bij ons in de webshop. Stay tuned!

Mason Garments Tia low grey

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief