786FRIDGE | Hi there Sam Edelman!

786FRIDGE | Hi there Sam Edelman!

| News |

A collection you must see

De schoentjes van Sam Edelman zijn altijd prachtig. Daarom verbaast het ons ook niet dat deze nieuwe collectie ook weer vol zit met mooie pumps, loafers en sandaaltjes! Lees snel verder om meer te weten te komen over deze collectie. 

The Hazel pump

Dit mooie hakje moet echt even uitgelicht worden. Als je het mij vraagt, is dit de perfecte everyday nude pump. Het mooie zachte leer waar deze hak van is gemaakt, straalt class uit en heeft toch ook een casual touch. De Hazel pump kun je werkelijk overal en altijd aandoen. Omdat de hak van dit schoentje maar 6 centimeter is, is 'ie makkelijk om op te lopen en kun je het ook langer volhouden ;). 

The Adison sandal heels

Dit prachtige 'Adison' zwarte sandal hakje is een echte eyecatcher. Het schoentje is gemaakt van suede en hierdoor straalt 'ie class uit. Het enkelbandje heeft een opvallend detail, namelijk stoffen bolletjes. Dit geeft een mooie extra touch aan het schoentje. De hak van dit schoentje is wat aan de hoge kant, namelijk 11 centimeter. Je kunt het dus wel een echte stilettohak noemen! Omdat 'ie zo elegant is, is 'ie perfect voor een gala of andere formele gelegenheid. 

Benieuwd naar alle nieuwe schoentjes van Sam Edelman? Klik dan hier!

sam edelman hazel pump

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief