786FRIDGE | Hi there new collection Philipp Plein

786FRIDGE | Hi there new collection Philipp Plein

| News |

We have never enough Philipp Plein items

Hey daar, nieuwe Philipp Plein drop! Deze nieuwe drop zit boordevol met nieuwe stoere items. Wat opvallend is van deze drop, is dat de kleur rood vaak terug komt. In deze blog licht ik een paar items uit. Kijk je mee?

The 'Strass snake' T-shirt

Dit shirt is een opvaller. Dan zul je wel denken dat 'ie felle kleuren heeft, maar nee! Dit zwarte shirt heeft het bekende witte doodshoofd op de borst met daar doorheen een opvallende rode cobra. Onderaan het shirt is de merknaam te zien. Door het gebruik van zwart met rood, valt dit shirt zeker op! Maar dat is nog niet alles, de doodskop en de cobra zijn compleet gemaakt van glitterende steentjes. Dit shirt is perfect voor de zomer. Als de zon op het printje schijnt, val jij zeker op! 

The 'Me now' swimshort

Met deze zwembroek kan je met zekerheid zeggen dat je de mooiste hebt van allemaal ;). Zoals we meer zien in deze nieuwe collectie van Philipp Plein, is deze zwembroek in de kleuren zwart en rood. De witte lijnen die op de zijkanten van de pijpen staan steken mooi af op het zwart en rood. Op het swimshort staat natuurlijk het bekende doodshoofd. Je kunt deze zwembroek trouwens ook gebruiken als een gewone korte broek, net zo leuk! 

The 'Round' T-shirt

Dit T-shirt is een wat frisser design, dit komt door de witte kleur. Zo is 'ie ideaal voor het zomerweer! Op de voorkant staat de bekende doodskop in een zilveren kleur, met een rode baan door het midden. Onderaan het shirt staat de merknaam van Philipp Plein te zien in rode letters. Dit shirt is leuk te combineren met het swimshort, zo heb je een all-Philipp Plein beach outfit! 

philipp plein shirt

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief