786FRIDGE | The Pierre Balmain sweaters

786FRIDGE | The Pierre Balmain sweaters

| News |

The sweaters in the spotlight

Een van onze favoriete items van Pierre Balmain zijn toch echt wel de logo sweaters. Fashionable en lekker warm! In deze blog laat ik je alle sweaters zien, lees je mee?

The white logo sweater

De witte variant van de Pierre Balmain logo sweater kun je werkelijk overal bij combineren! Dat is het fijne aan de kleur wit ;). Aan de binnenkant is de trui gevoerd met een zacht stofje. Zo houdt 'ie je lekker warm in de koudere lente dagen. Deze trui is makkelijk te combineren. Trek 'm aan met een lichte spijkerbroek en je hebt een frisse voorjaarslook. Doe je er een zwarte jeans bij aan, dan heb je een mooie clean and classy look. 

The green logo sweater

De groene trui is er eentje die wat meer opvalt. Ideaal voor iedereen die wel van een kleurtje houdt! Net als de witte trui is deze ook gevoerd vanbinnen. De groene sweater staat leuk met een lichtgrijze broek of met een mooie spijkerbroek. Door de groene kleur past deze trui perfect bij de aankomende lente! 

The black logo sweater

De zwarte sweater is top voor een basic en casual outfit. Trek er een zwarte jeans bij aan en je hebt een stoere en clean all black outfit! Je kunt natuurlijk ook wat kleur in je outfit gooien, doormiddel van een spijkerjeans erbij aan te doen. De gouden letters op de borst van de sweater steken mooi af op de zwarte kleur. Hierdoor valt het logo meer op. 

Welke kleur is jouw favoriet?

Pierre Balmain logo sweater

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief