786FRIDGE | These See by Chloe wallets are adorable

786FRIDGE | These See by Chloe wallets are adorable

| News |

You have to have one of these in your purse

Portemonnees, misschien nog wel belangrijker dan tassen. Al je belangrijke pasjes moeten erin kunnen en misschien ook wel wat kleingeld. Maar, je portemonnee moet natuurlijk wel stylish zijn. Laat nou net de nieuwe collectie van See by Chloé bij ons in de winkel liggen! Kijk mee naar de mooie portemonnees van See by Chloé!

The Kriss wallet

De Kriss wallet is een supermooie lichthgrijze portemonnee. Dit portemonneetje is gemaakt van het mooiste koeienleer en heeft een handige flapsluiting met drukknoop. Binnenin de portemonnee is er genoeg plek voor al je pasjes. Ook is er in het midden een open vak waarin je je briefgeld kwijt kunt. Aan de achterkant van deze portemonnee zit een vakje met ritssluiting, speciaal voor je muntgeld. Net als de Kriss shoulderbag, heeft deze portemonnee ook de ronde gouden ringetjes in de randen, is dat niet leuk?!

The Polina python wallet

Dit schattige Polina portemonneetje mag dan wel klein zijn, maar blijft zeker niet onopgemerkt! Door de bijzondere kleurencombinatie en het python printje is het een echte eyecatcher. Normaal gesproken zou je paars niet zo snel combineren met donkerblauw, maar See by Chloé deed het en we are in love! De gouden hardware op de voorkant van de portemonnee maakt het helemaal af. Net als de Polina crossbody heeft deze portemonnee dezelfde schattige flapsluiting. De sluiting lijkt een beetje op een bloemblaadje. De Polina portemonnee is niet zo groot en is daarom geschikt voor elke tas, klein of groot. Je pasjes passen er in en zelfs je muntgeld, met dank aan het vakje met ritssluiting op de achterkant.

The Olga wallet

Dit kleine leuke portemonneetje heeft een Ibiza achtige feel. Dit komt vooral door de 2 kwastjes die aan de voorkant van de portemonnee hangt. De zwarte kleur en de gouden hardware steken mooi op elkaar af. Binnenin is er genoeg plek voor je pasjes en wat muntgeld, net wat je nodig hebt! Door zijn formaat past 'ie in elke tas. De portemonnee sluit doormiddel van een flapje en een drukknoopje.

See by chloe kriss walletSee by chloe polina wallet

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief