786FRIDGE | The shopper, a bag we can't live without

786FRIDGE | The shopper, a bag we can't live without

| News |

What would we do without shoppers?

De shopperbag, je kúnt niet zonder! Een grote tas waar van alles in kan, je portemonnee, lippenstift, poeder, sleutels, je borstel en dat koekje voor onderweg, het moet allemaal mee. Kortom, de shopperbag mag echt niet ontbreken in jouw collectie. Daarom ga ik ga jou een paar van onze shoppertoppers laten zien!

The shopper from Lanvin

Deze prachtige zwarte shopper van Lanvin is gemaakt van het zachtste suede. Er past super veel in, wat natuurlijk een belangrijk punt is voor een goede shopperbag ;). De leuke fringe details aan de voorkant geven de tas een cute feel. De tas is dicht te maken doormiddel van een haakje in het midden. Door de zwarte kleur is 'ie ook nog is supermakkelijk te combineren bij elke outfit, ideaal! 

De tekst loopt verder onder de foto

      Lanvin shopper

The shoppers of Michael Kors

Michael Kors maakt al jaren de prachtigste shoppers, wij zijn fan! Onlangs verscheen de 'Mercer' shopper, een echt plaatje. Het zachte kalfsleer geeft een mooie classy look. Het hangertje aan de voorzijde geeft de tas een elegante look en de goudkleurige details vormen de perfecte finishing touch. Het ruime hoofdvak sluit met een rits. De tas heeft geen scheiding in het midden, waardoor je nogmeer spullen kwijt kunt! 

Een andere mooie shopper van Michael Kors, is er eentje uit de 'Jet Set Travel' reeks. Dit model is ondertussen al echt een klassieker geworden en is super gewild! Deze shopper is gemaakt van Saffianoleer. Saffianoleer is waterafstotend en vlekjes zijn makkelijk te verwijderen van dit materiaal, ideaal! Deze tas heeft in het midden een scheidingsvak, waar je ook nog spulletjes in kunt doen. 

De tekst loopt verder onder de foto

Michael Kors MercerMichael Kors Jet Set Travel

The shopper of Givenchy

De tassen van Givenchy zijn bij iedereen wel geliefd. De bekendste zijn natuurlijk de Antigona, de Nightingale en de Pandora's box, maar de shoppers mogen we echt niet vergeten! Deze shopper is supervet, gemaakt van kalfsleer en heeft met grote rode letters het logo van Givenchy op de voorkant. Het is een echte eyecatcher! Er past onwijs veel in en de tas heeft ook nog een kleiner tasje aan de binnenkant, handig voor pasjes of sleutels die je niet wil kwijtraken in je grote shopper ;). 

                                                    Givenchy shopper 

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief