786FRIDGE | Have you heard about So Good To Wear?

786FRIDGE | Have you heard about So Good To Wear?

| News |

These items are So Good To Wear

SoGoodToWear is een nieuw merk wat wij sinds kort in onze winkel en online verkopen. Misschien heb je er nog niet veel over gehoord, maar dat is helemaal niet erg! Daarom ga ik jou namelijk wat meer vertellen over dit mooie merk.

The collection

De SoGoodToWear collectie bestaat uit tops, longsleeves, pants, vesten en accessoires van 100% cashmere, in verschillende diktes. Hiervan hebben wij de tops en de longsleeves overgenomen in ons assortiment. In oktober 2017 presenteerden zij hun eerste mannencollectie. Veel van de styles zijn genderneutraal en kunnen worden gedragen door iedereen die de luxe van cashmere met een goed karma waardeert. 

Goat story

SoGoodToWear werkt met diervriendelijke cashmere, die op dit moment nog wordt ingekocht. Maar, zij willen een aantal stappen verder gaan, doormiddel van eigen kleine kuddes te houden in de hoger gelegen gebieden in Nepal. Ze willen duurzaam, innovatief en ethisch geiten hoeden en fokken, zonder overbegrazing te veroorzaken.

For a good cause

De cashmere breiers van SoGoodToWear krijgen een goede opleiding, goed loon, werken onder goede en veilige omstandigheden en krijgen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Sogoodtowear staat voor gelijke kansen en beloning voor mannen en vrouwen. Bovendien wordt van elk verkocht item een gedeelte 'gespaard' in een speciaal fonds, dat bijdraagt aan de wederopbouw van Nepal na de aardbeving.

Klik hier voor alle items van SoGoodToWear!

SoGoodToWear

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief