786FRIDGE | We have new SVNTY clothing in store!

786FRIDGE | We have new SVNTY clothing in store!

| News |

SVNTY clothing is the cutest!

Dit superschattige merk heb je al bij ons langs zien komen, namelijk de leuke sneakertjes, laarsjes en hakjes. Nu hebben wij ook hele leuke kleding van dit topmerk binnen! In deze blog laat ik een paar items zien, lees snel verder!

The crab items

SVNTY houdt wel van de leuke printjes. Dit zien we ook terug bij deze sweater en dit T-shirt. Deze items hebben namelijk twee schattige krabbetjes op de borst. De sweater heeft een mooie creme kleur en het leuke krabbetjes patroon op de borst. Door de frisse kleur is 'ie hartstikke leuk voor in de koudere lentedagen. Liever een T-shirt voor in de zomer? Dan is het grijze T-shirt ideaal voor jou! Dit shirt heeft ook de 2 leuke krabbetjes op de borst en is top voor de warme zomerdagen. Leuk voor op een rokje!

The trousers

SVNTY weet wel hoe zij fijne pantalons moeten maken die lekker zitten en er fashionable uitzien! Dat zien we aan de 'Tonton en 'Tamie' pantalons. De pasvorm van deze pantalons zijn super! Ze zitten net als een huisbroek en zien er uit als classy pantalon. Dat is toch de perfecte combinatie? De Tonton pantalon heeft een mooie beige kleur en een witte streep aan de zijkanten van de benen, iets wat je nu veel ziet! De Tamie pantalon heeft een polka dot patroon, een gewaagde keuze! Door de polka dot patroon is 'ie leuk om te matchen met een effen top. Zo maak je je outfit niet te druk. 

The coats

Van SVNTY hebben wij 2 mooie jassen in ons assortiment. Laten we beginnen bij de 'Djayjas. Deze mooie lange jas is zwart van kleur en heeft op elke mouw 1 zeepaardje gevestigd. Dit zeepaardje geeft een leuke extra touch aan de jas, dat zie je namelijk niet vaak! De jas heeft een knoopsluiting en een V-hals. De 'Damiencoat is hetzelfde model als de Djay jas, alleen heeft deze jas een mooie camelkleur en missen de zeepaardjes op de arm. Deze jas is perfect voor iedereen die gewoon een mooie clean coat wilt voor de mooie lentedagen!

Benieuwd naar alle items van SVNTY? Klik dan hier!

SVNTY sweater

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief