TRIMIX SEASON | FILLING PIECES

TRIMIX SEASON | FILLING PIECES

| News |

TRIMIX SEASON | FILLING PIECES

 By Emi Beverdam

Wij hebben vorige week de nieuwe SS collectie binnen gekregen van Filling Pieces. Zoals elke collectie zit ook deze weer vol met de signature sneakers van dit prachtige merk, namelijk de Low Top en de Low Mondo, met allerlei nieuwe kleuren. Maar er zat ook een nieuw pareltje tussen en die staat in deze blog centraal, de nieuwe Trimix-sneaker. Benieuwd geworden? Read on!

ICEMAN TRIMIX  SNEAKER

De Trimix sneaker is gebaseerd op moderne trekkingsschoenen voor bergbeklimmers en andere ontdekkingsreizigers. De sneaker bestaat uit functionele elementen zoals duurzame en waterdichte ripstop, ademend mesh en reflecterende 3M-veters. De Iceman-zool, die van lichtgewicht rubber is gemaakt, zorgt voor meer grip.

LUXURY

Filling Pieces heeft aan deze schoen een luxueuze touch gegeven door middel van het premium grindleer, boterzachte suède en nubuck. De kleuren van de sneaker staan voor de rustgevende grijstinten die je in de natuur kunt vinden. De fluorescerende groene heeltap symboliseert de innovatie in technologie gemaakt door de mens.

 

 Iceman Trimix Sneaker Outfit

De sneaker is te combineren met een jeans van Neuw met daarop de stoere Western Denim Blouse van Calvin Klein. De Ugo Jacket van Parajumpers samen met de warme muts van Carhartt zorgen dat jij helemaal klaar bent voor de kou tijdens jouw eigen ontdekkingstocht.

Je shopt hier de toffe Trimix-sneakers van Filing Pieces.

Exclusive news & updates
| Nieuwsbrief