RUILEN & RETOURNEREN

RUILEN & RETOURNEREN

Bent u niet tevreden over het artikel dat u heeft aangeschaft? Retourneren werkt als volgt:

- Vul online het retourformulier op de website in om uw retourzending aan te melden 
- Print dit retourformulier en vul het in, voeg deze toe aan je retourzending.
- Het artikel dient binnen veertien dagen na ontvangst retour te zijn
- Let op: artikelen dienen in originele staat te verkeren en mogen niet gedragen zijn. Uiteraard mag het artikel wel gepast worden. Let wel; het artikel mag geen passporen vertonen zoals beschadiging of slijtage van de zool of loopnaden
- Bij het retourartikel dient de originele bon te zijn bijgesloten
- De afzender draagt verantwoordelijkheid voor de retourzending. De retourzending dient verstuurd te worden via PostNL en voorzien te zijn van een track- en trace-code, zodat de retourzending te allen tijde terug te vinden is. Helaas kunnen wij retourzendingen zonder track- en trace-code niet accepteren.
- Het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) wordt binnen veertien dagen overgemaakt op het door u opgegeven IBAN-nummer

Het artikel en het retourformulier kunt u opsturen naar:

786FRIDGE
Hoogstraat 15
1811KV ALKMAAR
(n.b.: de verzendkosten van een retourzending zijn voor rekening van de klant, bij ontvangst van het geretourneerde artikel ontvangt u een bevestigingsmail van 786FRIDGE)

RETOURNEREN IN DE WINKEL
Een andere mogelijkheid is uw artikel retourneren in de winkel van 786FRIDGE. In de winkel geven wij geen geld terug. Vul het retourformulier in en vermeld hierop uw IBAN-nummer. Het retourbedrag (exclusief verzendkosten) wordt door 786FRIDGE binnen veertien werkdagen overgemaakt op het opgegeven IBAN-nummer.

RUILEN
Is het artikel naar wens, maar klopt de maat niet of geeft u de voorkeur aan een andere kleur? Geen probleem! Neem in dat geval contact op via webshop@786fridge.nl of bel 072-5114010. Ons team bekijkt of de door u gewenste maat of kleur nog op voorraad is. Is uw artikel nog aanwezig? Dan reserveren we het artikel vijf werkdagen. Na ontvangst van het retourartikel, sturen we u de juiste maat of kleur toe.

GELD TERUG
Wanneer de retourzending door 786FRIDGE ontvangen is en de controle van het geretourneerde artikel is afgerond, wordt het aankoopbedrag binnen veertien dagen teruggestort op het door u opgegeven IBAN-nummer. Helaas kunnen wij geen geld terugstorten op creditcardrekeningen; vul dan ook alleen een geldig IBAN-nummer in.

SALE-ARTIKELEN
Via de webshop is het tevens mogelijk artikelen uit de sale aan te schaffen. Artikelen die in het sale-gedeelte van de webshop zijn aangeschaft en niet naar wens zijn kunt u ruilen of retourneren via bovenstaande procedure. U krijgt het aankoopbedrag teruggestort op het door u opgegeven IBAN-nummer.

Let op! Wanneer u een sale-artikel uit de winkel van 786FRIDGE heeft aangeschaft, geldt dit niet. De procedure voor de webshop en winkel zijn verschillend, immers: sale-artikelen in de winkel kunt u passen, van dichtbij bekijken en vasthouden. Vandaar dat de ruil- en retourprocedure van de webshop en de winkel verschillen.